Wolfgang Gerstlberger, Alex Pedrosa, Claudia Jasmand, Ian Stampe

Publikationsdato27. apr. 2012
Antal sider18
StatusUdgivet - 27. apr. 2012
BegivenhedInternational Product Development Management Conference - Manchester University, Manchester, Storbritannien
Varighed: 17. jun. 201219. jun. 2012
Konferencens nummer: 19th

Konference

KonferenceInternational Product Development Management Conference
Nummer19th
LokationManchester University
LandStorbritannien
ByManchester
Periode17/06/201219/06/2012

Bibliografisk note

Gerstlberger, W., Pedrosa, A., Jasmand, C., & Stampe, I. (2012). MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION. Paper præsenteret på International Product Development Management Conference , Manchester, Storbritannien.
Gerstlberger, Wolfgang ; Pedrosa, Alex ; Jasmand, Claudia ; Stampe, Ian. / MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION. Paper præsenteret på International Product Development Management Conference , Manchester, Storbritannien.18 s.
@conference{dce924d325d74da58240d5e225e7ff4c,
title = "MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION",
keywords = "Absorptive Capacity, Innovation Performance, Routines",
author = "Wolfgang Gerstlberger and Alex Pedrosa and Claudia Jasmand and Ian Stampe",
note = "Proceedings of 19th International Product Development Management Conference, June 2012, Manchester (UK); International Product Development Management Conference , IPDMC ; Conference date: 17-06-2012 Through 19-06-2012",
year = "2012",
month = "4",
day = "27",
language = "English",

Gerstlberger, W, Pedrosa, A, Jasmand, C & Stampe, I 2012, 'MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION', Paper fremlagt ved International Product Development Management Conference , Manchester, Storbritannien, 17/06/2012 - 19/06/2012.

MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION. / Gerstlberger, Wolfgang; Pedrosa, Alex; Jasmand, Claudia; Stampe, Ian.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION

AU - Gerstlberger, Wolfgang

AU - Pedrosa, Alex

AU - Jasmand, Claudia

AU - Stampe, Ian

N1 - Proceedings of 19th International Product Development Management Conference, June 2012, Manchester (UK)

PY - 2012/4/27

Y1 - 2012/4/27

KW - Absorptive Capacity

KW - Innovation Performance

KW - Routines

M3 - Paper

Gerstlberger W, Pedrosa A, Jasmand C, Stampe I. MOTIVATIONAL AND ENVIRONMENTAL INFLUENCES ON THE ABSORPTION OF EXTERNAL, TECHNOLOGICAL KNOWLEDGE AND INNOVATION. 2012. Paper præsenteret på International Product Development Management Conference , Manchester, Storbritannien.