Maria Bibi Lyng

StatusUdgivet - 2009

Note vedr. afhandling

Grad tildelt 29-06-2009

Lyng, M. B. (2009). Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Lyng, Maria Bibi. / Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2009.
@phdthesis{62bdf5701c7211dfba21000ea68e967b,
title = "Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients",
author = "Lyng, {Maria Bibi}",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Lyng, MB 2009, Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients. / Lyng, Maria Bibi.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2009.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients

AU - Lyng, Maria Bibi

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

BT - Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Lyng MB. Molecular profiles predictive of long-term treatment efect of tamoxifen in ER+ breast cancer patients. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2009.