Publikation: Working paperForskning

Sider1-58
Antal sider58
StatusUdgivet - 2009

Budzinski, O. (2009). Modern Industrial Economics & Competition Policy: Open Problems and Possible Limits. (s. 1-58). Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.
Budzinski, Oliver. / Modern Industrial Economics & Competition Policy : Open Problems and Possible Limits. Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2009. s. 1-58
@techreport{eaf87f1076d111de9c46000ea68e967b,
title = "Modern Industrial Economics & Competition Policy: Open Problems and Possible Limits",
author = "Oliver Budzinski",
year = "2009",
language = "English",
pages = "1--58",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",

Budzinski, O 2009 'Modern Industrial Economics & Competition Policy: Open Problems and Possible Limits' Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, Esbjerg, s. 1-58.

Modern Industrial Economics & Competition Policy : Open Problems and Possible Limits. / Budzinski, Oliver.

Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2009. s. 1-58.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Modern Industrial Economics & Competition Policy

T2 - Open Problems and Possible Limits

AU - Budzinski, Oliver

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 58

BT - Modern Industrial Economics & Competition Policy

PB - Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi

CY - Esbjerg

Budzinski O. Modern Industrial Economics & Competition Policy: Open Problems and Possible Limits. Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi. 2009, s. 1-58.