Mindretals pædagogik i praksis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Hansen, C. F. (2017). Mindretals pædagogik i praksis: En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Hansen, Camilla Franziska. / Mindretals pædagogik i praksis : En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.
@phdthesis{15db33351af94eb398ea35efd78745f2,
title = "Mindretals p{\ae}dagogik i praksis: En unders{\o}gelse af mindretalsp{\ae}dagogikken i Nord- og Sydslesvig",
author = "Hansen, {Camilla Franziska}",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Hansen, CF 2017, Mindretals pædagogik i praksis: En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.

Mindretals pædagogik i praksis : En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig. / Hansen, Camilla Franziska.

Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Mindretals pædagogik i praksis

T2 - En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig

AU - Hansen, Camilla Franziska

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Mindretals pædagogik i praksis

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

Hansen CF. Mindretals pædagogik i praksis: En undersøgelse af mindretalspædagogikken i Nord- og Sydslesvig. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.