Migrations and welfare states: Policies, discourses and institutions

Heidi Vad Jønsson, Elizabeth Onasch, Saara Pellander, Mats Wickström

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedHelsinki
ForlagNordWel
Antal sider270
ISBN (Trykt)978-952-10-8291-7
StatusUdgivet - 2013
NavnNordWel Studies in Historical Welfare Research
Vol/bind3

Jønsson, H. V., Onasch, E., Pellander, S., & Wickström, M. (2013). Migrations and welfare states: Policies, discourses and institutions. Helsinki: NordWel. NordWel Studies in Historical Welfare Research, Bind. 3
Jønsson, Heidi Vad ; Onasch, Elizabeth ; Pellander, Saara ; Wickström, Mats. / Migrations and welfare states : Policies, discourses and institutions. Helsinki : NordWel, 2013. 270 s. (NordWel Studies in Historical Welfare Research, Bind 3).
@book{170dacda37d6496baaf6b2c1134ba2fa,
title = "Migrations and welfare states: Policies, discourses and institutions",
author = "J{\o}nsson, {Heidi Vad} and Elizabeth Onasch and Saara Pellander and Mats Wickstr{\"o}m",
year = "2013",
language = "English",
isbn = "978-952-10-8291-7",
series = "NordWel Studies in Historical Welfare Research",
publisher = "NordWel",

Jønsson, HV, Onasch, E, Pellander, S & Wickström, M 2013, Migrations and welfare states: Policies, discourses and institutions. NordWel Studies in Historical Welfare Research, bind 3, NordWel, Helsinki.

Migrations and welfare states : Policies, discourses and institutions. / Jønsson, Heidi Vad; Onasch, Elizabeth; Pellander, Saara; Wickström, Mats.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Migrations and welfare states

T2 - Policies, discourses and institutions

AU - Jønsson, Heidi Vad

AU - Onasch, Elizabeth

AU - Pellander, Saara

AU - Wickström, Mats

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Anthology

SN - 978-952-10-8291-7

T3 - NordWel Studies in Historical Welfare Research

BT - Migrations and welfare states

PB - NordWel

CY - Helsinki

Jønsson HV, Onasch E, Pellander S, Wickström M. Migrations and welfare states: Policies, discourses and institutions. Helsinki: NordWel, 2013. 270 s. (NordWel Studies in Historical Welfare Research, Bind 3).