Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter

Anders Blædel Gottlieb Hansen, Heidi Theresa Cueto, Anne Sofie Bæk-Sørensen, Tine Curtis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

70 Downloads (Pure)
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
Antal sider38
StatusUdgivet - 2007

Hansen, A. B. G., Cueto, H. T., Bæk-Sørensen, A. S., & Curtis, T. (2007). Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
Hansen, Anders Blædel Gottlieb ; Cueto, Heidi Theresa ; Bæk-Sørensen, Anne Sofie ; Curtis, Tine. / Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter. København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 38 s.
@book{6a6bee10655411de9c46000ea68e967b,
title = "Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter",
author = "Hansen, {Anders Bl{\ae}del Gottlieb} and Cueto, {Heidi Theresa} and B{\ae}k-S{\o}rensen, {Anne Sofie} and Tine Curtis",
year = "2007",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Hansen, ABG, Cueto, HT, Bæk-Sørensen, AS & Curtis, T 2007, Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, København.

Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter. / Hansen, Anders Blædel Gottlieb; Cueto, Heidi Theresa; Bæk-Sørensen, Anne Sofie; Curtis, Tine.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter

AU - Hansen, Anders Blædel Gottlieb

AU - Cueto, Heidi Theresa

AU - Bæk-Sørensen, Anne Sofie

AU - Curtis, Tine

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

BT - Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

CY - København

Hansen ABG, Cueto HT, Bæk-Sørensen AS, Curtis T. Midtvejsevaluering af kommunale rygestop- og tobaksforebyggelsesprojekter. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2007. 38 s.