OriginalsprogUdefineret/Ukendt
Udgivelses stedKolding
ForlagInstitut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2001

Weilgaard Christensen, L., Christoffersen, E., & Møller, M. H. (2001). METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language. Kolding: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet.
Weilgaard Christensen, Lotte ; Christoffersen, Ellen ; Møller, Margrethe Hansen. / METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language. Kolding : Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2001.
@book{cae1a070ba9511dc9626000ea68e967b,
title = "METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language",
author = "{Weilgaard Christensen}, Lotte and Ellen Christoffersen and M{\o}ller, {Margrethe Hansen}",
year = "2001",
language = "Udefineret/Ukendt",
publisher = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",

Weilgaard Christensen, L, Christoffersen, E & Møller, MH 2001, METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language. Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, Kolding.

METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language. / Weilgaard Christensen, Lotte; Christoffersen, Ellen; Møller, Margrethe Hansen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language

AU - Weilgaard Christensen, Lotte

AU - Christoffersen, Ellen

AU - Møller, Margrethe Hansen

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bog

BT - METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language

PB - Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Weilgaard Christensen L, Christoffersen E, Møller MH. METAL - Mechanical Translation and Analysis of Language. Kolding: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2001.