Jørgen Gleerup, Peter Dahler-Larsen

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
    ForlagStatens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling
    StatusUdgivet - 2001

Gleerup, J., & Dahler-Larsen, P. (2001). Mellem strategier og videnstrømme: Vurdering af personalepolitiske værktøjer til omstilling og kvalitetsudvikling på universitetsområdet. Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling.
    Gleerup, Jørgen ; Dahler-Larsen, Peter. / Mellem strategier og videnstrømme : Vurdering af personalepolitiske værktøjer til omstilling og kvalitetsudvikling på universitetsområdet. Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling, 2001.
    @book{750fe930ba9611dc9626000ea68e967b,
    title = "Mellem strategier og videnstr{\o}mme: Vurdering af personalepolitiske v{\ae}rkt{\o}jer til omstilling og kvalitetsudvikling p{\aa} universitetsomr{\aa}det",
    author = "J{\o}rgen Gleerup and Peter Dahler-Larsen",
    year = "2001",
    language = "Udefineret/Ukendt",
    publisher = "Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling",

Mellem strategier og videnstrømme : Vurdering af personalepolitiske værktøjer til omstilling og kvalitetsudvikling på universitetsområdet. / Gleerup, Jørgen; Dahler-Larsen, Peter.

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Mellem strategier og videnstrømme

T2 - Vurdering af personalepolitiske værktøjer til omstilling og kvalitetsudvikling på universitetsområdet