Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes

Carsten Jessen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelMedia and ICT - Learning Potentials
RedaktørerMie Buhl, Birgitte Hom Sørensen, Bente Meyer
Antal sider19
ForlagDanish University of Education Press
Publikationsdato2007
Udgave1
Sider151-171
StatusUdgivet - 2007

Emneord

• medier it læring

Jessen, C. (2007). Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes. I M. Buhl, B. H. Sørensen, & B. Meyer (red.), Media and ICT - Learning Potentials (1 udg., s. 151-171). Danish University of Education Press.
Jessen, Carsten. / Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes. Media and ICT - Learning Potentials. red. / Mie Buhl ; Birgitte Hom Sørensen ; Bente Meyer. 1. udg. Danish University of Education Press, 2007. s. 151-171
@inbook{20487420e78811dc9a76000ea68e967b,
title = "Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes",
keywords = "medier it l{\ae}ring, Media ICT learning",
author = "Carsten Jessen",
year = "2007",
language = "English",
pages = "151--171",
editor = "Mie Buhl and S{\o}rensen, {Birgitte Hom} and Bente Meyer",
booktitle = "Media and ICT - Learning Potentials",
publisher = "Danish University of Education Press",
edition = "1",

Jessen, C 2007, Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes. i M Buhl, BH Sørensen & B Meyer (red), Media and ICT - Learning Potentials. 1 udg, Danish University of Education Press, s. 151-171.

Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes. / Jessen, Carsten.

Media and ICT - Learning Potentials. red. / Mie Buhl; Birgitte Hom Sørensen; Bente Meyer. 1. udg. Danish University of Education Press, 2007. s. 151-171.

TY - CHAP

T1 - Media Pedagogy, the Learning School and Situated Learning Processes

AU - Jessen, Carsten

PY - 2007