Mange danskere lever livet farligt på årets sidste dag

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

AvisUgeavisen Odense
StatusUdgivet - 30. dec. 2013

@article{a04ab25042cc4723891d2c6cb3e8081e,
title = "Mange danskere lever livet farligt p{\aa} {\aa}rets sidste dag",
abstract = "sidste nyt{\aa}r var der en fordobling i antallet af alvorlige skader med fyrv{\ae}rkeri. Og det er ikke kun dem, der st{\aa}r for ant{\ae}ndingen, der kommer til skade. Mange tilskuere bliver ramt. Tal fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitetshospital viser, at antallet af alvorlige fyrv{\ae}rkeriskader er steget.",
author = "Jens Lauritsen",
year = "2013",
month = "12",
day = "30",
language = "Dansk",
journal = "Ugeavisen Odense",

Mange danskere lever livet farligt på årets sidste dag. / Lauritsen, Jens.

I: Ugeavisen Odense, 30.12.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Mange danskere lever livet farligt på årets sidste dag

AU - Lauritsen, Jens

PY - 2013/12/30

Y1 - 2013/12/30

N2 - sidste nytår var der en fordobling i antallet af alvorlige skader med fyrværkeri. Og det er ikke kun dem, der står for antændingen, der kommer til skade. Mange tilskuere bliver ramt. Tal fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitetshospital viser, at antallet af alvorlige fyrværkeriskader er steget.

AB - sidste nytår var der en fordobling i antallet af alvorlige skader med fyrværkeri. Og det er ikke kun dem, der står for antændingen, der kommer til skade. Mange tilskuere bliver ramt. Tal fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitetshospital viser, at antallet af alvorlige fyrværkeriskader er steget.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Ugeavisen Odense