Sirle Bürkland, Martin Messner, Hanna Silvola

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatomaj 2015
StatusUdgivet - maj 2015
BegivenhedManagement of global organizations, Academy of Finland - Turku School of Economics, Turku, Finland
Varighed: 26 maj 201527 maj 2015

SeminarManagement of global organizations, Academy of Finland
LokationTurku School of Economics
LandFinland
ByTurku
Periode26/05/201527/05/2015

Bürkland, S., Messner, M., & Silvola, H. (2015). Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings. Afhandling præsenteret på Management of global organizations, Academy of Finland, Turku, Finland.
Bürkland, Sirle ; Messner, Martin ; Silvola, Hanna. / Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings. Afhandling præsenteret på Management of global organizations, Academy of Finland, Turku, Finland.
@conference{ddb6aecf3eac40e4a2760cfb36409fc1,
title = "Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings",
author = "Sirle B{\"u}rkland and Martin Messner and Hanna Silvola",
year = "2015",
month = "5",
language = "English",
note = "Management of global organizations, Academy of Finland ; Conference date: 26-05-2015 Through 27-05-2015",

Bürkland, S, Messner, M & Silvola, H 2015, 'Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings' Paper fremlagt ved Management of global organizations, Academy of Finland, Turku, Finland, 26/05/2015 - 27/05/2015, .

Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings. / Bürkland, Sirle ; Messner, Martin; Silvola, Hanna.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings

AU - Bürkland, Sirle

AU - Messner, Martin

AU - Silvola, Hanna

PY - 2015/5

Y1 - 2015/5

M3 - Paper

Bürkland S, Messner M, Silvola H. Managing local needs and exceptions in integrating a global organization: A study of vernacular accountings. 2015. Afhandling præsenteret på Management of global organizations, Academy of Finland, Turku, Finland.