Maillardreaktionen på godt og ondt - en 100 års fødselsdag

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

OriginalsprogDansk
TidsskriftDansk Kemi
Vol/bind94
Udgave nummer6-7
Sider (fra-til)22-24
ISSN0011-6335
StatusUdgivet - 2013

Citer dette

@article{614c2dd166bd42289c8741ab4822a850,
title = "Maillardreaktionen p{\aa} godt og ondt - en 100 {\aa}rs f{\o}dselsdag",
author = "Pedersen, {Carl Th.}",
year = "2013",
language = "Dansk",
volume = "94",
pages = "22--24",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "6-7",

}

Maillardreaktionen på godt og ondt - en 100 års fødselsdag. / Pedersen, Carl Th.

I: Dansk Kemi, Bind 94, Nr. 6-7, 2013, s. 22-24.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Maillardreaktionen på godt og ondt - en 100 års fødselsdag

AU - Pedersen, Carl Th.

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 94

SP - 22

EP - 24

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

IS - 6-7

ER -