Magt og afmagt

Om it i gymnasiet

Michael Paulsen, Erik Kruse Sørensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelSporskifte i gymnasiet : Reform og handlemuligheder
Antal sider26
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier
Publikationsdato2010
Sider57-82
StatusUdgivet - 2010
NavnGYMNASIEPÆDAGOGIK
Nummer78

Paulsen, M., & Sørensen, E. K. (2010). Magt og afmagt: Om it i gymnasiet. I Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder (s. 57-82). Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. GYMNASIEPÆDAGOGIK, Nr. 78
Paulsen, Michael ; Sørensen, Erik Kruse. / Magt og afmagt : Om it i gymnasiet. Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2010. s. 57-82 (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 78).
@inbook{40c5f050336d11df937d000ea68e967b,
title = "Magt og afmagt: Om it i gymnasiet",
author = "Michael Paulsen and S{\o}rensen, {Erik Kruse}",
note = "Url'en til vol. 78 er: http://www.sdu.dk/~/media/Files/Om_SDU/Institutter/Ifpr/Gymnasiepaedgogik/78.ashx",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "57--82",
booktitle = "Sporskifte i gymnasiet",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, P{\ae}dagogik og Religionsstudier",

Paulsen, M & Sørensen, EK 2010, Magt og afmagt: Om it i gymnasiet. i Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, GYMNASIEPÆDAGOGIK, nr. 78, s. 57-82.

Magt og afmagt : Om it i gymnasiet. / Paulsen, Michael; Sørensen, Erik Kruse.

TY - GEN

T1 - Magt og afmagt

T2 - Om it i gymnasiet

AU - Paulsen, Michael

AU - Sørensen, Erik Kruse

N1 - Url'en til vol. 78 er: http://www.sdu.dk/~/media/Files/Om_SDU/Institutter/Ifpr/Gymnasiepaedgogik/78.ashx

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Bidrag til rapport

SP - 57

EP - 82

BT - Sporskifte i gymnasiet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier

Paulsen M, Sørensen EK. Magt og afmagt: Om it i gymnasiet. I Sporskifte i gymnasiet: Reform og handlemuligheder. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. 2010. s. 57-82. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 78).