Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedKolding
UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Sider1-15
Antal sider15
StatusUdgivet - 31. maj 2013
NavnDesign2innovate Working Paper
Nummer01/2013

Jensen, S., Christensen, P. R., Mikkelsen, K. D., Storgaard, M., & Storvang, P. (2013). Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale. (s. 1-15). Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. Design2innovate Working Paper, Nr. 01/2013
Jensen, Susanne ; Christensen, Poul Rind ; Mikkelsen, Kiki Dreyer ; Storgaard, Marianne ; Storvang, Pia. / Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2013. s. 1-15 (Design2innovate Working Paper; Nr. 01/2013).
@techreport{bf3284a6e50e40bd95292ffbd46516d1,
title = "M{\aa}ling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale",
author = "Susanne Jensen and Christensen, {Poul Rind} and Mikkelsen, {Kiki Dreyer} and Marianne Storgaard and Pia Storvang",
year = "2013",
month = "5",
day = "31",
language = "Dansk",
pages = "1--15",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Jensen, S, Christensen, PR, Mikkelsen, KD, Storgaard, M & Storvang, P 2013 'Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale' Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Kolding, s. 1-15.

Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale. / Jensen, Susanne; Christensen, Poul Rind ; Mikkelsen, Kiki Dreyer; Storgaard, Marianne; Storvang, Pia.

Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2013. s. 1-15.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale

AU - Jensen, Susanne

AU - Christensen, Poul Rind

AU - Mikkelsen, Kiki Dreyer

AU - Storgaard, Marianne

AU - Storvang, Pia

PY - 2013/5/31

Y1 - 2013/5/31

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 15

BT - Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale

PB - Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

CY - Kolding

Jensen S, Christensen PR, Mikkelsen KD, Storgaard M, Storvang P. Måling af virksomhedernes designkapacitet og designpotentiale. Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. 2013 maj 31, s. 1-15.