Martin Haugberg-Lund Laugesen (Producent), Jonas Andreasen Lysgaard (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Publikationsdato2018
PublikationsmedierPodcast eller radio
StatusUdgivet - 2018
Udgivet eksterntJa

Laugesen, M. H-L. (Producent), & Lysgaard, J. A. (Producent). (2018). LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu på dansk!. Lyd og/eller billed produktion (digital), Soundcloud.
Laugesen, Martin Haugberg-Lund (Producent) ; Lysgaard, Jonas Andreasen (Producent). / LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu på dansk!. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{2a1c77d9fb92479bab07b82685472421,
title = "LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu p{\aa} dansk!",
abstract = "De to forfattere Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard fort{\ae}ller om den brogede flok af nulevende filosoffer, som lancerede den filosofiske retning 'spekulativ realisme' tilbage i 2008. Martin og Jonas har sammen med den tredje forfatter, Kristoffer Lolk Fjelsted, skrevet den f{\o}rste danske bog om bev{\ae}gelsen, {"}Spekulativ realisme – en introduktion{"} s{\aa} hvis man vil holde sig opdateret p{\aa}, hvad det hele handler om, er det alts{\aa} hos dem man kan holde sig t{\ae}t.Den 4. maj 2018 inviterer os fra TIDskrift sammen med Martin og Jonas til paneldebat om netop den spekulative realisme p{\aa} Roskilde universitet, se mere her: www.facebook.com/events/1856646194366859/Det podcastafsnit om Eugene Thacker fra Radiolab, Jonas n{\ae}vner undervejs, kan du se n{\ae}rmere p{\aa} her: www.radiolab.org/story/dust-planet/Tusind tak til Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard for deres medvirken.Denne podcast var tilrettelagt og produceret af Lea Pilsborg, Mads Lind og Rasmus Harsbo med st{\o}tte fra det humanistiske studien{\ae}vn p{\aa} RUC.",
author = "Laugesen, {Martin Haugberg-Lund} and Lysgaard, {Jonas Andreasen}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Soundcloud",

Laugesen, MH-L & Lysgaard, JA, LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu på dansk!, 2018, Lyd og/eller billed produktion (digital), Soundcloud.
LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu på dansk! Laugesen, Martin Haugberg-Lund (Producent); Lysgaard, Jonas Andreasen (Producent). 2018. Soundcloud.

TY - ADVS

T1 - LYDskrift - Filosofisk Podcast #11 Introduktion til spekulativ realisme - nu på dansk!

A2 - Laugesen, Martin Haugberg-Lund

A2 - Lysgaard, Jonas Andreasen

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - De to forfattere Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard fortæller om den brogede flok af nulevende filosoffer, som lancerede den filosofiske retning 'spekulativ realisme' tilbage i 2008. Martin og Jonas har sammen med den tredje forfatter, Kristoffer Lolk Fjelsted, skrevet den første danske bog om bevægelsen, "Spekulativ realisme – en introduktion" så hvis man vil holde sig opdateret på, hvad det hele handler om, er det altså hos dem man kan holde sig tæt.Den 4. maj 2018 inviterer os fra TIDskrift sammen med Martin og Jonas til paneldebat om netop den spekulative realisme på Roskilde universitet, se mere her: www.facebook.com/events/1856646194366859/Det podcastafsnit om Eugene Thacker fra Radiolab, Jonas nævner undervejs, kan du se nærmere på her: www.radiolab.org/story/dust-planet/Tusind tak til Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard for deres medvirken.Denne podcast var tilrettelagt og produceret af Lea Pilsborg, Mads Lind og Rasmus Harsbo med støtte fra det humanistiske studienævn på RUC.

AB - De to forfattere Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard fortæller om den brogede flok af nulevende filosoffer, som lancerede den filosofiske retning 'spekulativ realisme' tilbage i 2008. Martin og Jonas har sammen med den tredje forfatter, Kristoffer Lolk Fjelsted, skrevet den første danske bog om bevægelsen, "Spekulativ realisme – en introduktion" så hvis man vil holde sig opdateret på, hvad det hele handler om, er det altså hos dem man kan holde sig tæt.Den 4. maj 2018 inviterer os fra TIDskrift sammen med Martin og Jonas til paneldebat om netop den spekulative realisme på Roskilde universitet, se mere her: www.facebook.com/events/1856646194366859/Det podcastafsnit om Eugene Thacker fra Radiolab, Jonas nævner undervejs, kan du se nærmere på her: www.radiolab.org/story/dust-planet/Tusind tak til Martin Hauberg-Lund Laugesen og Jonas Andreasen Lysgaard for deres medvirken.Denne podcast var tilrettelagt og produceret af Lea Pilsborg, Mads Lind og Rasmus Harsbo med støtte fra det humanistiske studienævn på RUC.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Soundcloud