Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelVækst og vilkår på landet : Viden, visioner og virkemidler
RedaktørerGunnar Lind Haase Svendsen, Jens Fyhn Lykke Sørensen, Egon Bjørnshave Noe
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2018
Sider57-68
ISBN (Trykt)9788740831559
StatusUdgivet - 2018
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Vol/bind576
ISSN1602-5962

Svendsen, G. L. H., & Sørensen, J. F. L. (2018). Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene: Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune. I G. L. H. Svendsen, J. F. L. Sørensen, & E. B. Noe (red.), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler (s. 57-68). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind. 576
Svendsen, Gunnar Lind Haase ; Sørensen, Jens Fyhn Lykke. / Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene : Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune. Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen ; Jens Fyhn Lykke Sørensen ; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 57-68 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).
@inbook{88c0e2e59ed74097869b05523924288a,
title = "Lukninger af kommuneskoler p{\aa} landet: Konsekvenser for lokalsamfundene: Resultater fra en kombineret interviewunders{\o}gelse og befolkningsanalyse i T{\o}nder Kommune",
author = "Svendsen, {Gunnar Lind Haase} and S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke}",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788740831559",
pages = "57--68",
editor = "Svendsen, {Gunnar Lind Haase } and S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke } and Noe, {Egon Bj{\o}rnshave }",
booktitle = "V{\ae}kst og vilk{\aa}r p{\aa} landet",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Svendsen, GLH & Sørensen, JFL 2018, Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene: Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune. i GLH Svendsen, JFL Sørensen & EB Noe (red), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, bind 576, s. 57-68.

Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene : Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune. / Svendsen, Gunnar Lind Haase; Sørensen, Jens Fyhn Lykke.

Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen; Jens Fyhn Lykke Sørensen; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 57-68 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).

TY - CHAP

T1 - Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene

T2 - Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune

AU - Svendsen, Gunnar Lind Haase

AU - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788740831559

SP - 57

EP - 68

BT - Vækst og vilkår på landet

A2 - Svendsen, Gunnar Lind Haase

A2 - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

A2 - Noe, Egon Bjørnshave

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Svendsen GLH, Sørensen JFL. Lukninger af kommuneskoler på landet: Konsekvenser for lokalsamfundene: Resultater fra en kombineret interviewundersøgelse og befolkningsanalyse i Tønder Kommune. I Svendsen GLH, Sørensen JFL, Noe EB, red., Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2018. s. 57-68. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).