Lokale syn på globale horisonter

Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedAarhus
ForlagAarhus School of Business, Aarhus University
Antal sider269
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa
NavnAarhus University. Ph.D.-thesis
Vol/bind2010:9

Storgaard, M. (2010). Lokale syn på globale horisonter: Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC. Aarhus: Aarhus School of Business, Aarhus University. Aarhus University. Ph.D.-thesis, Bind. 2010:9
Storgaard, Marianne. / Lokale syn på globale horisonter : Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC. Aarhus : Aarhus School of Business, Aarhus University, 2010. 269 s. (Aarhus University. Ph.D.-thesis, Bind 2010:9).
@phdthesis{0428341bff024c1fa28d8d554af83be9,
title = "Lokale syn p{\aa} globale horisonter: Et kritisk perspektiv p{\aa} HQ's rolle i den globaliserende MNC",
author = "Marianne Storgaard",
year = "2010",
language = "Dansk",
publisher = "Aarhus School of Business, Aarhus University",

Storgaard, M 2010, Lokale syn på globale horisonter: Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC. Aarhus University. Ph.D.-thesis, bind 2010:9, Aarhus School of Business, Aarhus University, Aarhus.

Lokale syn på globale horisonter : Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC. / Storgaard, Marianne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Lokale syn på globale horisonter

T2 - Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC

AU - Storgaard, Marianne

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Lokale syn på globale horisonter

PB - Aarhus School of Business, Aarhus University

CY - Aarhus

Storgaard M. Lokale syn på globale horisonter: Et kritisk perspektiv på HQ's rolle i den globaliserende MNC. Aarhus: Aarhus School of Business, Aarhus University, 2010. 269 s. (Aarhus University. Ph.D.-thesis, Bind 2010:9).