Livet er livet værd trods ALS

Regner Birkelund, Lisbeth Birkelund

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelVed livets afslutning - Om palliativ omsorg, pleje og behandling
RedaktørerRegner Birkelund
Udgivelses stedAarhus Universitetforlag
ForlagAarhus Universitetsforlag
Publikationsdato18. jan. 2011
StatusUdgivet - 18. jan. 2011
Udgivet eksterntJa

Birkelund, R., & Birkelund, L. (2011). Livet er livet værd trods ALS. I R. Birkelund (red.), Ved livets afslutning - Om palliativ omsorg, pleje og behandling Aarhus Universitetforlag: Aarhus Universitetsforlag.
Birkelund, Regner ; Birkelund, Lisbeth. / Livet er livet værd trods ALS. Ved livets afslutning - Om palliativ omsorg, pleje og behandling. red. / Regner Birkelund. Aarhus Universitetforlag : Aarhus Universitetsforlag, 2011.
@inbook{f1da7909a661407f8b6a0e5041cad886,
title = "Livet er livet v{\ae}rd trods ALS",
author = "Regner Birkelund and Lisbeth Birkelund",
year = "2011",
month = "1",
day = "18",
language = "Dansk",
editor = "Regner Birkelund",
booktitle = "Ved livets afslutning - Om palliativ omsorg, pleje og behandling",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Birkelund, R & Birkelund, L 2011, Livet er livet værd trods ALS. i R Birkelund (red.), Ved livets afslutning - Om palliativ omsorg, pleje og behandling. Aarhus Universitetsforlag, Aarhus Universitetforlag.

Livet er livet værd trods ALS. / Birkelund, Regner; Birkelund, Lisbeth.

TY - CHAP

T1 - Livet er livet værd trods ALS

AU - Birkelund, Regner

AU - Birkelund, Lisbeth