Litteraturkritik som en form for skrift

Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelGenrer på kryds og tværs
RedaktørerKatja Teilmann
Antal sider12
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2004
Sider149-160
StatusUdgivet - 2004

Emneord

• Geoffrey Hartman, Dekonstruktion, kreativ kritik, genreteori

Schatz-Jakobsen, C. (2004). Litteraturkritik som en form for skrift: Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik. I K. Teilmann (red.), Genrer på kryds og tværs (s. 149-160). Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Schatz-Jakobsen, Claus. / Litteraturkritik som en form for skrift : Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik. Genrer på kryds og tværs. red. / Katja Teilmann. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. s. 149-160
@inbook{93a64370f32811db821c000ea68e967b,
title = "Litteraturkritik som en form for skrift: Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik",
abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer den amerikanske dekonstruktive litteraturkritiker Geoffrey Hartmans forfatterskab, specielt hans afs{\o}gninger og overskridelser af den traditionelle gr{\ae}nsedragning mellem litteratur og litteraturkritik.",
keywords = "Geoffrey Hartman, Dekonstruktion, kreativ kritik, genreteori, Geoffrey Hartman, Deconstruction, creative criticism, genre theory",
author = "Claus Schatz-Jakobsen",
year = "2004",
language = "Dansk",
pages = "149--160",
editor = "Katja Teilmann",
booktitle = "Genrer p{\aa} kryds og tv{\ae}rs",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Schatz-Jakobsen, C 2004, Litteraturkritik som en form for skrift: Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik. i K Teilmann (red.), Genrer på kryds og tværs. Syddansk Universitetsforlag, Odense, s. 149-160.

Litteraturkritik som en form for skrift : Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik. / Schatz-Jakobsen, Claus.

Genrer på kryds og tværs. red. / Katja Teilmann. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. s. 149-160.

TY - CHAP

T1 - Litteraturkritik som en form for skrift

T2 - Om Geoffrey Hartmans sammenblanding af digtning og kritik

AU - Schatz-Jakobsen, Claus

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Artiklen præsenterer den amerikanske dekonstruktive litteraturkritiker Geoffrey Hartmans forfatterskab, specielt hans afsøgninger og overskridelser af den traditionelle grænsedragning mellem litteratur og litteraturkritik.

AB - Artiklen præsenterer den amerikanske dekonstruktive litteraturkritiker Geoffrey Hartmans forfatterskab, specielt hans afsøgninger og overskridelser af den traditionelle grænsedragning mellem litteratur og litteraturkritik.

KW - Geoffrey Hartman, Dekonstruktion, kreativ kritik, genreteori

KW - Geoffrey Hartman, Deconstruction, creative criticism, genre theory

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 149