Liberalisme: Danske og internationale perspektiver

NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Vol/bind470
ISSN1602-5962

Sylvest, C., Olsen, N., & Nevers, J. (2013). Liberalisme: Danske og internationale perspektiver. Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind. 470
Sylvest, Casper ; Olsen, Niklas ; Nevers, Jeppe. / Liberalisme: Danske og internationale perspektiver. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2013. 359 s. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 470).
@book{aabe55fc70e5479d88ff0b4ceb998cfb,
title = "Liberalisme: Danske og internationale perspektiver",
author = "Casper Sylvest and Niklas Olsen and Jeppe Nevers",
year = "2013",
language = "Dansk",
series = "University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Sylvest, C, Olsen, N & Nevers, J 2013, Liberalisme: Danske og internationale perspektiver. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, bind 470, Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Liberalisme: Danske og internationale perspektiver. / Sylvest, Casper; Olsen, Niklas; Nevers, Jeppe.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Liberalisme: Danske og internationale perspektiver

AU - Sylvest, Casper

AU - Olsen, Niklas

AU - Nevers, Jeppe

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Antologi

T3 - University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences

BT - Liberalisme: Danske og internationale perspektiver

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Sylvest C, Olsen N, Nevers J. Liberalisme: Danske og internationale perspektiver. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2013. 359 s. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 470).