LGBT-sundhed

Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagStatens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet
Antal sider99
ISBN (Elektronisk)978-87-7899-307-6
StatusUdgivet - 2015

Johansen, K. B. H., Laursen, B., & Juel, K. (2015). LGBT-sundhed: Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.
Johansen, Katrine Bindesbøl Holm ; Laursen, Bjarne ; Juel, Knud. / LGBT-sundhed : Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, 2015. 99 s.
@book{6c8d1a3468284143a0908a807fde85fe,
title = "LGBT-sundhed: Helbred og trivsel blandt lesbiske, b{\o}sser, biseksuelle og transpersoner",
author = "Johansen, {Katrine Bindesb{\o}l Holm} and Bjarne Laursen and Knud Juel",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet",

Johansen, KBH, Laursen, B & Juel, K 2015, LGBT-sundhed: Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet.

LGBT-sundhed : Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. / Johansen, Katrine Bindesbøl Holm; Laursen, Bjarne; Juel, Knud.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - LGBT-sundhed

T2 - Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner

AU - Johansen, Katrine Bindesbøl Holm

AU - Laursen, Bjarne

AU - Juel, Knud

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Rapport

BT - LGBT-sundhed

PB - Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet

Johansen KBH, Laursen B, Juel K. LGBT-sundhed: Helbred og trivsel blandt lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Statens Institut for Folkesundhed, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, 2015. 99 s.