Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum

Poul Rind Christensen, Kristin Balslev Munksgaard, Anne Louise Bang, Winnie Astrup, Helene Toft Thomsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2015
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kim Klyver, Poul Rind Christensen
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato2015
Sider57-62
ISBN (Trykt)978-87-91070-18-1
StatusUdgivet - 2015
NavnCESFO Årsrapport
NummerXXVII
ISSN1600-8286

Rind Christensen, P., Munksgaard, K. B., Bang, A. L., Astrup, W., & Thomsen, H. T. (2015). Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum. I P. V. Freytag, K. Klyver, & P. Rind Christensen (red.), CESFO Årsrapport 2015 (s. 57-62). Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. CESFO Årsrapport, Nr. XXVII
Rind Christensen, Poul ; Munksgaard, Kristin Balslev ; Bang, Anne Louise ; Astrup, Winnie ; Thomsen, Helene Toft. / Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum. CESFO Årsrapport 2015. red. / Per Vagn Freytag ; Kim Klyver ; Poul Rind Christensen. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2015. s. 57-62 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).
@inbook{ead5abecb2dc4aca9b1678a7e53110e4,
title = "Leverand{\o}rdreven innovation og udvidelsen af det innovative r{\aa}derum",
author = "{Rind Christensen}, Poul and Munksgaard, {Kristin Balslev} and Bang, {Anne Louise} and Winnie Astrup and Thomsen, {Helene Toft}",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-91070-18-1",
pages = "57--62",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Klyver, {Kim } and {Rind Christensen}, {Poul }",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2015",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",

Rind Christensen, P, Munksgaard, KB, Bang, AL, Astrup, W & Thomsen, HT 2015, Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum. i PV Freytag, K Klyver & P Rind Christensen (red), CESFO Årsrapport 2015. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding, CESFO Årsrapport, nr. XXVII, s. 57-62.

Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum. / Rind Christensen, Poul; Munksgaard, Kristin Balslev; Bang, Anne Louise; Astrup, Winnie; Thomsen, Helene Toft.

CESFO Årsrapport 2015. red. / Per Vagn Freytag; Kim Klyver; Poul Rind Christensen. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2015. s. 57-62 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).

TY - GEN

T1 - Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum

AU - Rind Christensen, Poul

AU - Munksgaard, Kristin Balslev

AU - Bang, Anne Louise

AU - Astrup, Winnie

AU - Thomsen, Helene Toft

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-91070-18-1

SP - 57

EP - 62

BT - CESFO Årsrapport 2015

A2 - Freytag, Per Vagn

A2 - Klyver, Kim

A2 - Rind Christensen, Poul

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Rind Christensen P, Munksgaard KB, Bang AL, Astrup W, Thomsen HT. Leverandørdreven innovation og udvidelsen af det innovative råderum. I Freytag PV, Klyver K, Rind Christensen P, red., CESFO Årsrapport 2015. Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. 2015. s. 57-62. (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).