Lektier

Idealer, realiteter, handlemuligheder

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelFRIHED & STYRING : En antologi om læringskulturer i forandring
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2013
StatusUdgivet - 2013

Paulsen, M., & Beck, S. (2013). Lektier: Idealer, realiteter, handlemuligheder. I FRIHED & STYRING: En antologi om læringskulturer i forandring Syddansk Universitetsforlag.
Paulsen, Michael ; Beck, Steen. / Lektier : Idealer, realiteter, handlemuligheder. FRIHED & STYRING: En antologi om læringskulturer i forandring. Syddansk Universitetsforlag, 2013.
@inbook{5cea33bf20f54dce93aa223a17d143bb,
title = "Lektier: Idealer, realiteter, handlemuligheder",
author = "Michael Paulsen and Steen Beck",
year = "2013",
language = "Dansk",
booktitle = "FRIHED & STYRING",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Paulsen, M & Beck, S 2013, Lektier: Idealer, realiteter, handlemuligheder. i FRIHED & STYRING: En antologi om læringskulturer i forandring. Syddansk Universitetsforlag.

Lektier : Idealer, realiteter, handlemuligheder. / Paulsen, Michael; Beck, Steen.

TY - CHAP

T1 - Lektier

T2 - Idealer, realiteter, handlemuligheder

AU - Paulsen, Michael