Lederens rolle i den innovative praksis

Søren Voxted, Catharina Juul Kristensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedSlagelse
    ForlagInstitut for Ledelse & Virksomhedsstrategi
    Antal sider76
    ISBN (Trykt)978-87-93192-27-0
    Rekvirerende organisationVæksthus for Ledelse
    StatusUdgivet - 1. nov. 2014

Emneord

• medarbejderdreven innovation, førstelinje ledelse, offentlige sektor, faglig ledelse, sense-making, forandringsledelse

Voxted, S., & Kristensen, C. J. (2014). Lederens rolle i den innovative praksis. Slagelse: Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi.
    Voxted, Søren ; Kristensen, Catharina Juul. / Lederens rolle i den innovative praksis. Slagelse : Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi, 2014. 76 s.
    @book{3a295794ef2344d098212912443aae90,
    title = "Lederens rolle i den innovative praksis",
    abstract = "Rapporten er afrapportering af forskningsprojektet 'Lederens rolle i den innovative praksis'. Gennem 12 m{\aa}neder fulgte de tre forfattere ledere syv ledere forskellige steder i den offentlige sektor for at se, hvordan de gennem innovation h{\aa}ndtere de forandringskrav deres respektive organisationer var underlagt.",
    keywords = "medarbejderdreven innovation, f{\o}rstelinje ledelse, offentlige sektor, faglig ledelse, sense-making, forandringsledelse",
    author = "S{\o}ren Voxted and Kristensen, {Catharina Juul}",
    year = "2014",
    month = "11",
    day = "1",
    language = "Dansk",
    isbn = "978-87-93192-27-0",
    publisher = "Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi",

Voxted, S & Kristensen, CJ 2014, Lederens rolle i den innovative praksis. Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi, Slagelse.

Lederens rolle i den innovative praksis. / Voxted, Søren; Kristensen, Catharina Juul.

Slagelse : Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi, 2014. 76 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Lederens rolle i den innovative praksis

AU - Voxted, Søren

AU - Kristensen, Catharina Juul

PY - 2014/11/1

Y1 - 2014/11/1

N2 - Rapporten er afrapportering af forskningsprojektet 'Lederens rolle i den innovative praksis'. Gennem 12 måneder fulgte de tre forfattere ledere syv ledere forskellige steder i den offentlige sektor for at se, hvordan de gennem innovation håndtere de forandringskrav deres respektive organisationer var underlagt.

AB - Rapporten er afrapportering af forskningsprojektet 'Lederens rolle i den innovative praksis'. Gennem 12 måneder fulgte de tre forfattere ledere syv ledere forskellige steder i den offentlige sektor for at se, hvordan de gennem innovation håndtere de forandringskrav deres respektive organisationer var underlagt.

KW - medarbejderdreven innovation, førstelinje ledelse, offentlige sektor, faglig ledelse, sense-making, forandringsledelse

M3 - Rapport

SN - 978-87-93192-27-0

BT - Lederens rolle i den innovative praksis

PB - Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi

CY - Slagelse

Voxted S, Kristensen CJ. Lederens rolle i den innovative praksis. Slagelse: Institut for Ledelse & Virksomhedsstrategi, 2014. 76 s.