Ledelseskommunikation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Ledere over hele verden bliver stadig mere bevidste om, at ledelseskommunikation er en afgørende kompetence i forhold til at opnå motiverede medarbejdere og drive en succesfuld organisation.
Men hvad er ledelseskommunikation? Hvad viser den seneste forskning inden for feltet? Og hvordan kan man som leder omsætte denne viden til praksis og dermed optimere effekten af de mange ressourcer, man bruger på kommunikation?

Ledelseskommunikation giver svar på disse tre hovedspørgsmål med udgangspunkt i konkrete eksempler fra private og offentlige organisationer.

Bogens tre dele består af teoretisk introduktion, en række konkrete værktøjer og eksempler på ledelseskommunikation i praksis.
OriginalsprogDansk
ForlagSamfundslitteratur
Antal sider160
ISBN (Trykt)9788759327500
StatusUdgivet - 2018
NavnKort og præcist om medier og kommunikation

Citer dette

Lundholt, M. W., & Uldal, A. (2018). Ledelseskommunikation. Samfundslitteratur. Kort og præcist om medier og kommunikation
Lundholt, Marianne Wolff ; Uldal, Anette. / Ledelseskommunikation. Samfundslitteratur, 2018. 160 s. (Kort og præcist om medier og kommunikation).
@book{81e7815cba34404f99f019ede967c4d4,
title = "Ledelseskommunikation",
abstract = "Ledere over hele verden bliver stadig mere bevidste om, at ledelseskommunikation er en afg{\o}rende kompetence i forhold til at opn{\aa} motiverede medarbejdere og drive en succesfuld organisation.Men hvad er ledelseskommunikation? Hvad viser den seneste forskning inden for feltet? Og hvordan kan man som leder oms{\ae}tte denne viden til praksis og dermed optimere effekten af de mange ressourcer, man bruger p{\aa} kommunikation? Ledelseskommunikation giver svar p{\aa} disse tre hovedsp{\o}rgsm{\aa}l med udgangspunkt i konkrete eksempler fra private og offentlige organisationer. Bogens tre dele best{\aa}r af teoretisk introduktion, en r{\ae}kke konkrete v{\ae}rkt{\o}jer og eksempler p{\aa} ledelseskommunikation i praksis.",
author = "Lundholt, {Marianne Wolff} and Anette Uldal",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788759327500",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

Lundholt, MW & Uldal, A 2018, Ledelseskommunikation. Kort og præcist om medier og kommunikation, Samfundslitteratur.

Ledelseskommunikation. / Lundholt, Marianne Wolff; Uldal, Anette.

Samfundslitteratur, 2018. 160 s. (Kort og præcist om medier og kommunikation).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Ledelseskommunikation

AU - Lundholt, Marianne Wolff

AU - Uldal, Anette

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Ledere over hele verden bliver stadig mere bevidste om, at ledelseskommunikation er en afgørende kompetence i forhold til at opnå motiverede medarbejdere og drive en succesfuld organisation.Men hvad er ledelseskommunikation? Hvad viser den seneste forskning inden for feltet? Og hvordan kan man som leder omsætte denne viden til praksis og dermed optimere effekten af de mange ressourcer, man bruger på kommunikation? Ledelseskommunikation giver svar på disse tre hovedspørgsmål med udgangspunkt i konkrete eksempler fra private og offentlige organisationer. Bogens tre dele består af teoretisk introduktion, en række konkrete værktøjer og eksempler på ledelseskommunikation i praksis.

AB - Ledere over hele verden bliver stadig mere bevidste om, at ledelseskommunikation er en afgørende kompetence i forhold til at opnå motiverede medarbejdere og drive en succesfuld organisation.Men hvad er ledelseskommunikation? Hvad viser den seneste forskning inden for feltet? Og hvordan kan man som leder omsætte denne viden til praksis og dermed optimere effekten af de mange ressourcer, man bruger på kommunikation? Ledelseskommunikation giver svar på disse tre hovedspørgsmål med udgangspunkt i konkrete eksempler fra private og offentlige organisationer. Bogens tre dele består af teoretisk introduktion, en række konkrete værktøjer og eksempler på ledelseskommunikation i praksis.

M3 - Bog

SN - 9788759327500

BT - Ledelseskommunikation

PB - Samfundslitteratur

ER -

Lundholt MW, Uldal A. Ledelseskommunikation. Samfundslitteratur, 2018. 160 s. (Kort og præcist om medier og kommunikation).