Læs Andersen!

Inspiration til undervisere og studerende

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

ForlagU Press
Antal sider216
StatusUdgivet - 2019

@book{f524842dbd964b2684fe14eaed11dec2,
title = "L{\ae}s Andersen!: Inspiration til undervisere og studerende",
abstract = "Hvad kan inspirere l{\ae}rere og elever, undervisere og studerende, n{\aa}r de sammen vil fordybe sig i H.C. Andersens eventyr?Med L{\ae}s Andersen! {\aa}bnes der for en genfortryllelse af den verdenskendte digters univers. Bogens analyser og fortolkninger udfordrer til skarp litteraturl{\ae}sning og g{\o}r samtidig digteren til en n{\ae}rv{\ae}rende samtalepartner i l{\ae}serens eget dannelsesprojekt.P{\aa} sin p{\ae}dagogiske opdagelsesrejse kommer Steen Beck p{\aa} sporet af en ny og engagerende litteraturundervisning, n{\aa}r han n{\ae}rl{\ae}ser Nattergalen, Hyrdinden og Skorsteensfeieren, De r{\o}de Skoe, Skarnbassen, ’Alt paa sin rette Plads!’, Sneedronningen og Skyggen.",
author = "Steen Beck",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "U Press",

Læs Andersen! Inspiration til undervisere og studerende. / Beck, Steen.

U Press, 2019. 216 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Læs Andersen!

T2 - Inspiration til undervisere og studerende

AU - Beck, Steen

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Hvad kan inspirere lærere og elever, undervisere og studerende, når de sammen vil fordybe sig i H.C. Andersens eventyr?Med Læs Andersen! åbnes der for en genfortryllelse af den verdenskendte digters univers. Bogens analyser og fortolkninger udfordrer til skarp litteraturlæsning og gør samtidig digteren til en nærværende samtalepartner i læserens eget dannelsesprojekt.På sin pædagogiske opdagelsesrejse kommer Steen Beck på sporet af en ny og engagerende litteraturundervisning, når han nærlæser Nattergalen, Hyrdinden og Skorsteensfeieren, De røde Skoe, Skarnbassen, ’Alt paa sin rette Plads!’, Sneedronningen og Skyggen.

AB - Hvad kan inspirere lærere og elever, undervisere og studerende, når de sammen vil fordybe sig i H.C. Andersens eventyr?Med Læs Andersen! åbnes der for en genfortryllelse af den verdenskendte digters univers. Bogens analyser og fortolkninger udfordrer til skarp litteraturlæsning og gør samtidig digteren til en nærværende samtalepartner i læserens eget dannelsesprojekt.På sin pædagogiske opdagelsesrejse kommer Steen Beck på sporet af en ny og engagerende litteraturundervisning, når han nærlæser Nattergalen, Hyrdinden og Skorsteensfeieren, De røde Skoe, Skarnbassen, ’Alt paa sin rette Plads!’, Sneedronningen og Skyggen.

M3 - Bog

BT - Læs Andersen!