Mogens Rostgaard Nissen (Redaktør), Merete Bo Thomsen, Sidsel Mahler Jacobsen, Rasmus Therkelsen, Jacob Leth, Helene Nielsen, Pernille Røn, Morten Bergsøe, Christian S. Lauridsen, Mille Louise Wowk Toft, Steffen Jost Pedersen, Marie Frölich, Jan Peter Skambraks, Julia Rytter Dakwar, Andreas Mølvig Larsen, Maria Ebbesen Schmidt, Hans Martin Poulsen, Mogens Rostgaard Nissen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

ForlagKolding Stadsarkiv
Antal sider150
ISBN (Trykt)978-87-88966-30-5
StatusUdgivet - 2009

Nissen, M. R. (red.), Thomsen, M. B., Jacobsen, S. M., Therkelsen, R., Leth, J., Nielsen, H., ... Nissen, M. R. (2009). Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005: Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding. Kolding Stadsarkiv.
Nissen, Mogens Rostgaard (Redaktør) ; Thomsen, Merete Bo ; Jacobsen, Sidsel Mahler ; Therkelsen, Rasmus ; Leth, Jacob ; Nielsen, Helene ; Røn, Pernille ; Bergsøe, Morten ; Lauridsen, Christian S. ; Toft, Mille Louise Wowk ; Pedersen, Steffen Jost ; Frölich, Marie ; Skambraks, Jan Peter ; Dakwar, Julia Rytter ; Larsen, Andreas Mølvig ; Schmidt, Maria Ebbesen ; Poulsen, Hans Martin ; Nissen, Mogens Rostgaard. / Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005 : Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding. Kolding Stadsarkiv, 2009. 150 s.
@book{0a79d2f055d311deb5e8000ea68e967b,
title = "Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005: Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding",
abstract = "I bogen er der skrevet biografier over de 37 kvindelige politikere, der har v{\ae}ret indvalgt i Kolding Byr{\aa}d i perioden fra 1909 til og med valget i 2001. Desuden er der skrevet 7 afsnit, der binder biografierne sammen.",
author = "Thomsen, {Merete Bo} and Jacobsen, {Sidsel Mahler} and Rasmus Therkelsen and Jacob Leth and Helene Nielsen and Pernille R{\o}n and Morten Bergs{\o}e and Lauridsen, {Christian S.} and Toft, {Mille Louise Wowk} and Pedersen, {Steffen Jost} and Marie Fr{\"o}lich and Skambraks, {Jan Peter} and Dakwar, {Julia Rytter} and Larsen, {Andreas M{\o}lvig} and Schmidt, {Maria Ebbesen} and Poulsen, {Hans Martin} and Nissen, {Mogens Rostgaard}",
editor = "Nissen, {Mogens Rostgaard}",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-88966-30-5",
publisher = "Kolding Stadsarkiv",

Nissen, MR (red.), Thomsen, MB, Jacobsen, SM, Therkelsen, R, Leth, J, Nielsen, H, Røn, P, Bergsøe, M, Lauridsen, CS, Toft, MLW, Pedersen, SJ, Frölich, M, Skambraks, JP, Dakwar, JR, Larsen, AM, Schmidt, ME, Poulsen, HM & Nissen, MR 2009, Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005: Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding. Kolding Stadsarkiv.

Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005 : Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding. / Nissen, Mogens Rostgaard (Redaktør); Thomsen, Merete Bo; Jacobsen, Sidsel Mahler; Therkelsen, Rasmus; Leth, Jacob; Nielsen, Helene; Røn, Pernille; Bergsøe, Morten; Lauridsen, Christian S.; Toft, Mille Louise Wowk; Pedersen, Steffen Jost; Frölich, Marie; Skambraks, Jan Peter; Dakwar, Julia Rytter; Larsen, Andreas Mølvig; Schmidt, Maria Ebbesen; Poulsen, Hans Martin; Nissen, Mogens Rostgaard.

Kolding Stadsarkiv, 2009. 150 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005

T2 - Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding

AU - Thomsen, Merete Bo

AU - Jacobsen, Sidsel Mahler

AU - Therkelsen, Rasmus

AU - Leth, Jacob

AU - Nielsen, Helene

AU - Røn, Pernille

AU - Bergsøe, Morten

AU - Lauridsen, Christian S.

AU - Toft, Mille Louise Wowk

AU - Pedersen, Steffen Jost

AU - Frölich, Marie

AU - Skambraks, Jan Peter

AU - Dakwar, Julia Rytter

AU - Larsen, Andreas Mølvig

AU - Schmidt, Maria Ebbesen

AU - Poulsen, Hans Martin

AU - Nissen, Mogens Rostgaard

A2 - Nissen, Mogens Rostgaard

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - I bogen er der skrevet biografier over de 37 kvindelige politikere, der har været indvalgt i Kolding Byråd i perioden fra 1909 til og med valget i 2001. Desuden er der skrevet 7 afsnit, der binder biografierne sammen.

AB - I bogen er der skrevet biografier over de 37 kvindelige politikere, der har været indvalgt i Kolding Byråd i perioden fra 1909 til og med valget i 2001. Desuden er der skrevet 7 afsnit, der binder biografierne sammen.

M3 - Bog

SN - 978-87-88966-30-5

BT - Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005

PB - Kolding Stadsarkiv

Nissen MR, (ed.), Thomsen MB, Jacobsen SM, Therkelsen R, Leth J, Nielsen H et al. Kvindelige lokalpolitikere i Kolding 1909-2005: Skrevet af historiestuderende ved Syddansk Universitet, Kolding. Kolding Stadsarkiv, 2009. 150 s.