Kristendom i folkeskolens religionsfag

Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering

Karna Kjeldsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Kjeldsen, K. (2017). Kristendom i folkeskolens religionsfag: Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Kjeldsen, Karna. / Kristendom i folkeskolens religionsfag : Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.
@phdthesis{d89f84f50a424a0a87fe3a8ef6cef7be,
title = "Kristendom i folkeskolens religionsfag: Politiske og faglige diskussioner, repr{\ae}sentation og didaktisering",
author = "Karna Kjeldsen",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Kjeldsen, K 2017, Kristendom i folkeskolens religionsfag: Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Kristendom i folkeskolens religionsfag : Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering. / Kjeldsen, Karna.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Kristendom i folkeskolens religionsfag

T2 - Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering

AU - Kjeldsen, Karna

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Kristendom i folkeskolens religionsfag

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Kjeldsen K. Kristendom i folkeskolens religionsfag: Politiske og faglige diskussioner, repræsentation og didaktisering. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.