Kortuddannede har flere usunde vaner: Social ulighed i sundhed: Uddannelseslængde hænger sammen med antallet af risikofaktorer. Jo kortere uddannelse, jo flere usunde vaner - og dermed også højere risiko for sygdomme og tidlig død.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Publikationsdato11. apr. 2018
UdgiverSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
StatusUdgivet - 11. apr. 2018
NavnUgens tal for folkesundhed
Nummer15

@misc{8961c6e0919540c4bf84676f001d3c3a,
title = "Kortuddannede har flere usunde vaner: Social ulighed i sundhed: Uddannelsesl{\ae}ngde h{\ae}nger sammen med antallet af risikofaktorer. Jo kortere uddannelse, jo flere usunde vaner - og dermed ogs{\aa} h{\o}jere risiko for sygdomme og tidlig d{\o}d.",
author = "Christensen, {Anne Illemann}",
year = "2018",
month = "4",
day = "11",
language = "Dansk",
series = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "15",
type = "Other",

Kortuddannede har flere usunde vaner : Social ulighed i sundhed: Uddannelseslængde hænger sammen med antallet af risikofaktorer. Jo kortere uddannelse, jo flere usunde vaner - og dermed også højere risiko for sygdomme og tidlig død. / Christensen, Anne Illemann.

Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed. 2018, Ugens tal for folkesundhed. (Ugens tal for folkesundhed; Nr. 15).

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Kortuddannede har flere usunde vaner

T2 - Social ulighed i sundhed: Uddannelseslængde hænger sammen med antallet af risikofaktorer. Jo kortere uddannelse, jo flere usunde vaner - og dermed også højere risiko for sygdomme og tidlig død.

AU - Christensen, Anne Illemann

PY - 2018/4/11