Kortlægning og måling af opgaver i efterskolernes vejledning

Rie Thomsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Abstrakt

DPU har i samarbejde med Efterskoleforeningen gennemført Kortlægning og måling af opgaver i efterskolernes vejledning. Resultatet af dette arbejde præsenteres i denne rapport. Undersøgelsen indgår i en større forskningsmæssig indsats med titlen Evaluering og dokumentation af efterskolernes vejledning, hvorigennem Efterskoleforeningen og efterskolerne ønsker at dokumentere, evaluere og udvikle uddannelses- og erhvervsvejledning i efterskolerne. I maj 2009 udkom rapporten Kortlægning og måling af de administrative opgaver i Ungdommens Uddannelsesvejledning. Rapporten var et led i regeringens afbureaukratiserings program. Kortlægning og måling af opgaver i efterskolernes vejledning skal ses i relation til undersøgelsen Kortlægning og måling af administrative opgaver i Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU), som er lavet af Deloitte for Kommunernes Landsforening, Undervisningsministeriet og Finansministeriet.

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagEfterskoleforeningen
Antal sider39
ISBN (Trykt)87-88152-553, 978-87-88152-55-5
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Citationsformater

Thomsen, R. (2010). Kortlægning og måling af opgaver i efterskolernes vejledning. Efterskoleforeningen.