Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

TitelÆstetik, køn og kultur : Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium
RedaktørerChrista Lykke Christensen, Karen Klitgaard Povlsen, Anne Scott Sørensen, Bodil Marie Thomsen
Antal sider17
Udgivelses stedAalborg
ForlagNordisk Sommeruniversitet
Publikationsdato1985
Sider74-91
ISBN (Trykt)87-87564-41-6
StatusUdgivet - 1985
NavnArbejdspapirer
Nummer22

Sørensen, A. S., & Drotner, K. (1985). Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne. I C. L. Christensen, K. K. Povlsen, A. S. Sørensen, & B. M. Thomsen (red.), Æstetik, køn og kultur: Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium (s. 74-91). Aalborg: Nordisk Sommeruniversitet. Arbejdspapirer, Nr. 22
Sørensen, Anne Scott ; Drotner, Kirsten. / Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne. Æstetik, køn og kultur: Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium. red. / Christa Lykke Christensen ; Karen Klitgaard Povlsen ; Anne Scott Sørensen ; Bodil Marie Thomsen. Aalborg : Nordisk Sommeruniversitet, 1985. s. 74-91 (Arbejdspapirer; Nr. 22).
@inbook{44af8910035d11deb27a000ea68e967b,
title = "Korsvej eller blingyde?: Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne",
author = "S{\o}rensen, {Anne Scott} and Kirsten Drotner",
year = "1985",
language = "Dansk",
isbn = "87-87564-41-6",
series = "Arbejdspapirer",
number = "22",
pages = "74--91",
editor = "Christensen, {Christa Lykke} and Povlsen, {Karen Klitgaard} and S{\o}rensen, {Anne Scott} and Thomsen, {Bodil Marie}",
booktitle = "{\AE}stetik, k{\o}n og kultur",
publisher = "Nordisk Sommeruniversitet",

Sørensen, AS & Drotner, K 1985, Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne. i CL Christensen, KK Povlsen, AS Sørensen & BM Thomsen (red), Æstetik, køn og kultur: Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium. Nordisk Sommeruniversitet, Aalborg, Arbejdspapirer, nr. 22, s. 74-91.

Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne. / Sørensen, Anne Scott; Drotner, Kirsten.

Æstetik, køn og kultur: Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium. red. / Christa Lykke Christensen; Karen Klitgaard Povlsen; Anne Scott Sørensen; Bodil Marie Thomsen. Aalborg : Nordisk Sommeruniversitet, 1985. s. 74-91 (Arbejdspapirer; Nr. 22).

TY - GEN

T1 - Korsvej eller blingyde?

T2 - Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne

AU - Sørensen, Anne Scott

AU - Drotner, Kirsten

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Bidrag til rapport

SN - 87-87564-41-6

T3 - Arbejdspapirer

SP - 74

EP - 91

BT - Æstetik, køn og kultur

A2 - Christensen, Christa Lykke

A2 - Povlsen, Karen Klitgaard

A2 - Sørensen, Anne Scott

A2 - Thomsen, Bodil Marie

PB - Nordisk Sommeruniversitet

CY - Aalborg

Sørensen AS, Drotner K. Korsvej eller blingyde? Firsernes piger i og udenfor ungdomskulturerne. I Christensen CL, Povlsen KK, Sørensen AS, Thomsen BM, red., Æstetik, køn og kultur: Kvinders æstetiske udtryksformer i hverdagslivet. Ad hoc symposium. Aalborg: Nordisk Sommeruniversitet. 1985. s. 74-91. (Arbejdspapirer; Nr. 22).