Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer

Anders Henriksen, Jens Ringsmose

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
Antal sider48
ISBN (Elektronisk)978-87-7605-684-1
StatusUdgivet - 2014
NavnDIIS Report
Nummer10
Vol/bind2014

Henriksen, A., & Ringsmose, J. (2014). Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer. Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Report, Nr. 10, Bind. 2014
Henriksen, Anders ; Ringsmose, Jens. / Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer. Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2014. 48 s. (DIIS Report; Nr. 10, Bind 2014).
@book{aff0265d2aee49fa87d2ec190f6848f5,
title = "Konflikt i cyberspace?: Strategiske og juridiske implikationer",
author = "Anders Henriksen and Jens Ringsmose",
year = "2014",
language = "Dansk",
series = "DIIS Report",
number = "10",
publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Henriksen, A & Ringsmose, J 2014, Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer. DIIS Report, nr. 10, bind 2014, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder.

Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer. / Henriksen, Anders; Ringsmose, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Konflikt i cyberspace?

T2 - Strategiske og juridiske implikationer

AU - Henriksen, Anders

AU - Ringsmose, Jens

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Rapport

T3 - DIIS Report

BT - Konflikt i cyberspace?

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

Henriksen A, Ringsmose J. Konflikt i cyberspace? Strategiske og juridiske implikationer. Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2014. 48 s. (DIIS Report; Nr. 10, Bind 2014).