Komplementær og alternativ behandling: På vej mod en integreret medicin

Audun Myskja, Anita Lunde (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Resumé

Den norske forfatter Audun Myskja, specialist i almenmedicin og uddannet i alternativ behandling har skrevet bogen Komplementær og alternativ behandling, som nu oversættes til dansk. Bogen beskriver mange konkrete behandlingsformer i praksis, men problematiserer også fordomme og halve sandheder indenfor både den alternative og den traditionelle behandlingstilgang.

Bogen er skræddersyet til de sundhedsprofessionelle i det konventionelle sundhedsvæsen samt terapeuter inden for komplementær og alternativ behandling.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagMunksgaard
Vol/bind1. oplag
Udgave1. udgave
Antal sider302
ISBN (Trykt)978-87-628-0957-4
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Citer dette

Myskja, A., & Lunde, A. (red.) (2010). Komplementær og alternativ behandling: På vej mod en integreret medicin. (1. udgave udg.) København: Munksgaard .
Myskja, Audun ; Lunde, Anita (Redaktør). / Komplementær og alternativ behandling : På vej mod en integreret medicin. 1. udgave udg. København : Munksgaard , 2010. 302 s.
@book{5b3f49af0d0141ce8e2309046b90fc94,
title = "Komplement{\ae}r og alternativ behandling: P{\aa} vej mod en integreret medicin",
abstract = "Den norske forfatter Audun Myskja, specialist i almenmedicin og uddannet i alternativ behandling har skrevet bogen Komplement{\ae}r og alternativ behandling, som nu overs{\ae}ttes til dansk. Bogen beskriver mange konkrete behandlingsformer i praksis, men problematiserer ogs{\aa} fordomme og halve sandheder indenfor b{\aa}de den alternative og den traditionelle behandlingstilgang. Bogen er skr{\ae}ddersyet til de sundhedsprofessionelle i det konventionelle sundhedsv{\ae}sen samt terapeuter inden for komplement{\ae}r og alternativ behandling.",
author = "Audun Myskja",
editor = "Anita Lunde",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0957-4",
volume = "1. oplag",
publisher = "Munksgaard",
edition = "1. udgave",

}

Myskja, A & Lunde, A (red.) 2010, Komplementær og alternativ behandling: På vej mod en integreret medicin. bind 1. oplag, 1. udgave udg, Munksgaard , København.

Komplementær og alternativ behandling : På vej mod en integreret medicin. / Myskja, Audun ; Lunde, Anita (Redaktør).

1. udgave udg. København : Munksgaard , 2010. 302 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Komplementær og alternativ behandling

T2 - På vej mod en integreret medicin

AU - Myskja, Audun

A2 - Lunde, Anita

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Den norske forfatter Audun Myskja, specialist i almenmedicin og uddannet i alternativ behandling har skrevet bogen Komplementær og alternativ behandling, som nu oversættes til dansk. Bogen beskriver mange konkrete behandlingsformer i praksis, men problematiserer også fordomme og halve sandheder indenfor både den alternative og den traditionelle behandlingstilgang. Bogen er skræddersyet til de sundhedsprofessionelle i det konventionelle sundhedsvæsen samt terapeuter inden for komplementær og alternativ behandling.

AB - Den norske forfatter Audun Myskja, specialist i almenmedicin og uddannet i alternativ behandling har skrevet bogen Komplementær og alternativ behandling, som nu oversættes til dansk. Bogen beskriver mange konkrete behandlingsformer i praksis, men problematiserer også fordomme og halve sandheder indenfor både den alternative og den traditionelle behandlingstilgang. Bogen er skræddersyet til de sundhedsprofessionelle i det konventionelle sundhedsvæsen samt terapeuter inden for komplementær og alternativ behandling.

M3 - Bog

SN - 978-87-628-0957-4

VL - 1. oplag

BT - Komplementær og alternativ behandling

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

Myskja A, Lunde A, (ed.). Komplementær og alternativ behandling: På vej mod en integreret medicin. 1. udgave udg. København: Munksgaard , 2010. 302 s.