Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet

Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse

Malene Hvitved Thøgersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

ForlagSyddansk Universitet. Institut for Statskundskab
StatusUdgivet - 2009
NavnKommunalpolitiske studier
Vol/bind26

Thøgersen, M. H. (2009). Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet: Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse. Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab. Kommunalpolitiske studier, Bind. 26
Thøgersen, Malene Hvitved. / Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet : Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse. Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2009. (Kommunalpolitiske studier, Bind 26).
@book{c6499e20001911dfaefb000ea68e967b,
title = "Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet: Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse",
author = "Th{\o}gersen, {Malene Hvitved}",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",

Thøgersen, MH 2009, Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet: Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse. Kommunalpolitiske studier, bind 26, Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab.

Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet : Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse. / Thøgersen, Malene Hvitved.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet

T2 - Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse

AU - Thøgersen, Malene Hvitved

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

BT - Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab

Thøgersen MH. Kommunalpolitikeres relationer til foreningslivet: Projektbeskrivelse og teknisk afrapportering af spørgeskemaundersøgelse. Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2009. (Kommunalpolitiske studier, Bind 26).