Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2009
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kristin Balslev Munksgaard, Kent Wickstrøm Jensen
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato2009
Sider11-16
StatusUdgivet - 2009
NavnCESFO Årsrapport
NummerXXVII
ISSN1600-8286

Ingstrup, M. B., Damgaard, T., & Freytag, P. V. (2009). Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark. I P. V. Freytag, K. B. Munksgaard, & K. W. Jensen (red.), CESFO Årsrapport 2009 (s. 11-16). Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. CESFO Årsrapport, Nr. XXVII
Ingstrup, Mads Bruun ; Damgaard, Torben ; Freytag, Per Vagn. / Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark. CESFO Årsrapport 2009. red. / Per Vagn Freytag ; Kristin Balslev Munksgaard ; Kent Wickstrøm Jensen. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2009. s. 11-16 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).
@inbook{873c80e0df8411deaefb000ea68e967b,
title = "Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark",
author = "Ingstrup, {Mads Bruun} and Torben Damgaard and Freytag, {Per Vagn}",
year = "2009",
language = "Dansk",
pages = "11--16",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Munksgaard, {Kristin Balslev} and Jensen, {Kent Wickstr{\o}m}",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2009",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",

Ingstrup, MB, Damgaard, T & Freytag, PV 2009, Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark. i PV Freytag, KB Munksgaard & KW Jensen (red), CESFO Årsrapport 2009. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding, CESFO Årsrapport, nr. XXVII, s. 11-16.

Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark. / Ingstrup, Mads Bruun; Damgaard, Torben; Freytag, Per Vagn.

CESFO Årsrapport 2009. red. / Per Vagn Freytag; Kristin Balslev Munksgaard; Kent Wickstrøm Jensen. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2009. s. 11-16 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).

TY - GEN

T1 - Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark

AU - Ingstrup, Mads Bruun

AU - Damgaard, Torben

AU - Freytag, Per Vagn

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Bidrag til rapport

SP - 11

EP - 16

BT - CESFO Årsrapport 2009

A2 - Freytag, Per Vagn

A2 - Munksgaard, Kristin Balslev

A2 - Jensen, Kent Wickstrøm

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Ingstrup MB, Damgaard T, Freytag PV. Klynger op, klynger ned... De spirende klynger i Region Syddanmark. I Freytag PV, Munksgaard KB, Jensen KW, red., CESFO Årsrapport 2009. Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. 2009. s. 11-16. (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).