Klonen

Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse

Claus Michelsen, Thomas R. S. Albrechtsen, Karsten Bangsgaard, Stinne Hørup Hansen, Jan Alexis Nielsen, Morten Rask Petersen

Publikation: Working paperRådgivning

Udgivelses stedOdense
UdgiverSyddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik
Antal sider66
ISBN (Trykt)978-87-92321-05-3
StatusUdgivet - 2008

Michelsen, C., Albrechtsen, T. R. S., Bangsgaard, K., Hansen, S. H., Nielsen, J. A., & Petersen, M. R. (2008). Klonen: Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse. Odense: Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik.
Michelsen, Claus ; Albrechtsen, Thomas R. S. ; Bangsgaard, Karsten ; Hansen, Stinne Hørup ; Nielsen, Jan Alexis ; Petersen, Morten Rask. / Klonen : Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse. Odense : Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, 2008.
@techreport{91634a6063a511ddb1a1000ea68e967b,
title = "Klonen: Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse",
author = "Claus Michelsen and Albrechtsen, {Thomas R. S.} and Karsten Bangsgaard and Hansen, {Stinne H{\o}rup} and Nielsen, {Jan Alexis} and Petersen, {Morten Rask}",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92321-05-3",
publisher = "Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik",

Michelsen, C, Albrechtsen, TRS, Bangsgaard, K, Hansen, SH, Nielsen, JA & Petersen, MR 2008 'Klonen: Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse' Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Odense.

Klonen : Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse. / Michelsen, Claus; Albrechtsen, Thomas R. S.; Bangsgaard, Karsten; Hansen, Stinne Hørup; Nielsen, Jan Alexis; Petersen, Morten Rask.

Publikation: Working paperRådgivning

TY - UNPB

T1 - Klonen

T2 - Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse

AU - Michelsen, Claus

AU - Albrechtsen, Thomas R. S.

AU - Bangsgaard, Karsten

AU - Hansen, Stinne Hørup

AU - Nielsen, Jan Alexis

AU - Petersen, Morten Rask

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Working paper

SN - 978-87-92321-05-3

BT - Klonen

PB - Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik

CY - Odense

Michelsen C, Albrechtsen TRS, Bangsgaard K, Hansen SH, Nielsen JA, Petersen MR. Klonen: Et undervisningsmateriale til almen studieforberedelse. Odense: Syddansk Universitet. Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik. 2008.