Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv

Lars Breum Christiansen, Mathilde Sederberg, Malene Norup Stolpe

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Resumé

TidsskriftMOV:E
Vol/bind2019
Udgave nummer8
Sider (fra-til)28-39
ISSN2246-8137
StatusUdgivet - 15. jun. 2019

Christiansen, L. B., Sederberg, M., & Norup Stolpe, M. (2019). Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv. MOV:E, 2019(8), 28-39.
Christiansen, Lars Breum ; Sederberg, Mathilde ; Norup Stolpe, Malene . / Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv. I: MOV:E. 2019 ; Bind 2019, Nr. 8. s. 28-39.
@article{477c44cb6da44eef8d66e72169333470,
title = "Klog, sund eller glad - bev{\ae}gelse i et trivselsperspektiv",
abstract = "Denne artikel bidrager med forskel- lige blikke p{\aa} trivsel – s{\ae}rligt med fokus p{\aa} sammenh{\ae}nge mellem trivsel og bev{\ae}gelse. i artiklen ses trivsel i relation til personlige, sociale og kropslige aspekter, og der ind drages pointer fra en r{\ae}kke forskningsprojekter og fra tidligere artikler udgivet i mov:e. artiklen op- fordrer til en bred og varieret tilgang til krop og bev{\ae}gelse i skoler og daginstitutioner, s{\aa} eleverne bliver b{\aa}de klogere, sundere og gladere.",
author = "Christiansen, {Lars Breum} and Mathilde Sederberg and {Norup Stolpe}, Malene",
year = "2019",
month = "6",
day = "15",
language = "Dansk",
volume = "2019",
pages = "28--39",
journal = "MOV:E",
issn = "2246-8137",
publisher = "FIIBL",
number = "8",

Christiansen, LB, Sederberg, M & Norup Stolpe, M 2019, 'Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv', MOV:E, bind 2019, nr. 8, s. 28-39.

Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv. / Christiansen, Lars Breum; Sederberg, Mathilde ; Norup Stolpe, Malene .

I: MOV:E, Bind 2019, Nr. 8, 15.06.2019, s. 28-39.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv

AU - Christiansen, Lars Breum

AU - Sederberg, Mathilde

AU - Norup Stolpe, Malene

PY - 2019/6/15

Y1 - 2019/6/15

N2 - Denne artikel bidrager med forskel- lige blikke på trivsel – særligt med fokus på sammenhænge mellem trivsel og bevægelse. i artiklen ses trivsel i relation til personlige, sociale og kropslige aspekter, og der ind drages pointer fra en række forskningsprojekter og fra tidligere artikler udgivet i mov:e. artiklen op- fordrer til en bred og varieret tilgang til krop og bevægelse i skoler og daginstitutioner, så eleverne bliver både klogere, sundere og gladere.

AB - Denne artikel bidrager med forskel- lige blikke på trivsel – særligt med fokus på sammenhænge mellem trivsel og bevægelse. i artiklen ses trivsel i relation til personlige, sociale og kropslige aspekter, og der ind drages pointer fra en række forskningsprojekter og fra tidligere artikler udgivet i mov:e. artiklen op- fordrer til en bred og varieret tilgang til krop og bevægelse i skoler og daginstitutioner, så eleverne bliver både klogere, sundere og gladere.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2019

SP - 28

EP - 39

JO - MOV:E

JF - MOV:E

SN - 2246-8137

IS - 8

Christiansen LB, Sederberg M, Norup Stolpe M. Klog, sund eller glad - bevægelse i et trivselsperspektiv. MOV:E. 2019 jun 15;2019(8):28-39.