Keep turning and learning and turning

Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering

Kathrine Bolt Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2018

Rasmussen, K. B. (2018). Keep turning and learning and turning: Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Rasmussen, Kathrine Bolt. / Keep turning and learning and turning : Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.
@phdthesis{7cd35c139f144463a614bdbd2639956b,
title = "Keep turning and learning and turning: Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering",
author = "Rasmussen, {Kathrine Bolt}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Rasmussen, KB 2018, Keep turning and learning and turning: Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Keep turning and learning and turning : Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering. / Rasmussen, Kathrine Bolt.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Keep turning and learning and turning

T2 - Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering

AU - Rasmussen, Kathrine Bolt

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Keep turning and learning and turning

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Rasmussen KB. Keep turning and learning and turning: Selvinstitutionalierng kuratorisk reformisme og commonistisk organisering. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.