Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber
Antal sider62
ISBN (Trykt)9788779381209
StatusUdgivet - dec. 2017
NavnGymnasiepædagogik
Nummer108
ISSN1399-6096

Qvortrup, A., & Rasmussen, H. F. (2017). Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber. Gymnasiepædagogik, Nr. 108
Qvortrup, Ane ; Rasmussen, Hanne Fie. / Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2017. 62 s. (Gymnasiepædagogik; Nr. 108).
@book{a221aecc2a3a4328b9f85712b81c88fc,
title = "Karrierel{\ae}ring og overgang til videreg{\aa}ende uddannelser",
abstract = "Dette nummer af Gymnasiep{\ae}dagogik pr{\ae}senterer en r{\ae}kke faktorer som er afg{\o}rende for studerendes frafald og/eller fastholdelse p{\aa} uddannelser. De er baseret p{\aa} et systematisk review over frafald fra videreg{\aa}ende uddannelser. Udover en r{\ae}kke baggrundsfaktorer introducerer de en r{\ae}kke in-school-faktorer som {"}fagoplevelse og -tilgang{"}, {"}studiemilj{\o}{"} og {"}l{\ae}ringsmilj{\o}{"}, som interagerer t{\ae}t med {"}psykiske egenskaber ved den studerende{"} og {"}undervisningsforhold{"}. De pr{\o}ver at give et svar p{\aa}, hvordan denne viden kan udnyttes til fremadrettet at mindske risikoen for frafald.",
author = "Ane Qvortrup and Rasmussen, {Hanne Fie}",
year = "2017",
month = "12",
language = "Dansk",
isbn = "9788779381209",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber",

Qvortrup, A & Rasmussen, HF 2017, Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser. Gymnasiepædagogik, nr. 108, Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, Odense.

Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser. / Qvortrup, Ane; Rasmussen, Hanne Fie.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser

AU - Qvortrup, Ane

AU - Rasmussen, Hanne Fie

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

N2 - Dette nummer af Gymnasiepædagogik præsenterer en række faktorer som er afgørende for studerendes frafald og/eller fastholdelse på uddannelser. De er baseret på et systematisk review over frafald fra videregående uddannelser. Udover en række baggrundsfaktorer introducerer de en række in-school-faktorer som "fagoplevelse og -tilgang", "studiemiljø" og "læringsmiljø", som interagerer tæt med "psykiske egenskaber ved den studerende" og "undervisningsforhold". De prøver at give et svar på, hvordan denne viden kan udnyttes til fremadrettet at mindske risikoen for frafald.

AB - Dette nummer af Gymnasiepædagogik præsenterer en række faktorer som er afgørende for studerendes frafald og/eller fastholdelse på uddannelser. De er baseret på et systematisk review over frafald fra videregående uddannelser. Udover en række baggrundsfaktorer introducerer de en række in-school-faktorer som "fagoplevelse og -tilgang", "studiemiljø" og "læringsmiljø", som interagerer tæt med "psykiske egenskaber ved den studerende" og "undervisningsforhold". De prøver at give et svar på, hvordan denne viden kan udnyttes til fremadrettet at mindske risikoen for frafald.

M3 - Rapport

SN - 9788779381209

BT - Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser

PB - Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber

CY - Odense

Qvortrup A, Rasmussen HF. Karrierelæring og overgang til videregående uddannelser. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2017. 62 s. (Gymnasiepædagogik; Nr. 108).