Can increased food processing and organic products go hand in hand?

Bidragets oversatte titel: Kan øget forarbejdning og økologi gå hånd i hånd?

Lone Bredahl, Julia Stacey

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

191 Downloads (Pure)

Abstrakt

Økologi er oppe i tiden. Trods det er afsætningen af økologiske fødevarer på de fleste europæiske markeder begrænset til basisfødevarer som mælk, gryn og frugt og grønt.
Bidragets oversatte titelKan øget forarbejdning og økologi gå hånd i hånd?
OriginalsprogEngelsk
TitelAnnual Report 2003-2005
RedaktørerBetina Jørgensen, Julia Stacey
Antal sider1
UdgivelsesstedAarhus
ForlagÅrhus: Institut for Markedsøkonomi/MAPP Centret, Handelshøjskolen i Århus
Publikationsdato2006
Sider11
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Kan øget forarbejdning og økologi gå hånd i hånd?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater