Jens Baggesen voyageur en France. Un regard amusé et satirique sur la France révolutionnaire

Bidragets oversatte titel: Jens baggesen på rejse i Frankrig. Et humoristisk-satirisk bligt på Revolutionen i Frankrig.

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konference-proceedingKapitel i bogForskning

Abstrakt

Jens Baggesens rejse i det revolutionære Frankrig i januar 1790 viser hans humor og satiriske gemyt i hans syn på franskmændene. Hans humoristiske vinkel afslører et manglende politisk engagement i de dramatiske begivenheder.
Bidragets oversatte titelJens baggesen på rejse i Frankrig. Et humoristisk-satirisk bligt på Revolutionen i Frankrig.
OriginalsprogFransk
TitelJoy and Laughter in the 18th century : Conference Days in Kolding August 2010 ISECS
RedaktørerKatrine Worsøe Kristensen
Antal sider6