"Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt"

et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed

Forskerskolen i Livslang Læring

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Udgivelses stedRoskilde
ForlagForskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet
Udgave1. [i.e. ny] udgave
Antal sider302
ISBN (Trykt)9788791387968
StatusUdgivet - 2016
NavnEn ph.d.-afhandling fra Forskerskolen i Livslang Læring

Forskerskolen i Livslang Læring (2016). "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt": et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed. (1. [i.e. ny] udgave udg.) Roskilde: Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet. En ph.d.-afhandling fra Forskerskolen i Livslang Læring
Forskerskolen i Livslang Læring. / "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt" : et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed. 1. [i.e. ny] udgave udg. Roskilde : Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet, 2016. 302 s. (En ph.d.-afhandling fra Forskerskolen i Livslang Læring).
@book{c45a9ae6f1c34ef3a43f0e9fb8a49b2a,
title = "{"}Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt{"}: et studie i store skoleb{\o}rns erfaringer med f{\ae}nomenet sundhed",
author = "Dina Danielsen and {Forskerskolen i Livslang L{\ae}ring}",
note = "Med litteraturhenvisninger",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "9788791387968",
publisher = "Forskerskolen i Livslang L{\ae}ring, Roskilde Universitet",
edition = "1. [i.e. ny] udgave",

Forskerskolen i Livslang Læring 2016, "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt": et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed. En ph.d.-afhandling fra Forskerskolen i Livslang Læring, 1. [i.e. ny] udgave udg, Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet, Roskilde.

"Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt" : et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed. / Forskerskolen i Livslang Læring.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt"

T2 - et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed

AU - Danielsen, Dina

AU - Forskerskolen i Livslang Læring

N1 - Med litteraturhenvisninger

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

SN - 9788791387968

BT - "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt"

PB - Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Forskerskolen i Livslang Læring. "Jeg ved at min krop er go' nok - det er bare mere udvendigt": et studie i store skolebørns erfaringer med fænomenet sundhed. 1. [i.e. ny] udgave udg. Roskilde: Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet, 2016. 302 s. (En ph.d.-afhandling fra Forskerskolen i Livslang Læring).