Jesper Løffler Nielsen

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Løffler Nielsen, J. (2017). IT-retlige metaproblemer: med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Løffler Nielsen, Jesper. / IT-retlige metaproblemer : med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{2742d27438384aca9dd5f5952620fd07,
title = "IT-retlige metaproblemer: med s{\ae}rlig fokus p{\aa} IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen",
author = "{L{\o}ffler Nielsen}, Jesper",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Løffler Nielsen, J 2017, IT-retlige metaproblemer: med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

IT-retlige metaproblemer : med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen. / Løffler Nielsen, Jesper.

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - IT-retlige metaproblemer

T2 - med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen

AU - Løffler Nielsen, Jesper

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - IT-retlige metaproblemer

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Løffler Nielsen J. IT-retlige metaproblemer: med særlig fokus på IT-relaterede udfordringer inden for retsplejen. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.