It og udvikling

fagteamets arbejde med it-didaktik

Roland Hachmann, Dorthe Carlsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

TitelIt i alle fag
ForlagDafolo
Publikationsdato2013
ISBN (Trykt)978-87-7281-854-2
StatusUdgivet - 2013
Udgivet eksterntJa

Emneord

• it
  • IT støttet undervisning
  • folkeskolen
  • faglighed

Hachmann, R., & Carlsen, D. (2013). It og udvikling: fagteamets arbejde med it-didaktik. I It i alle fag Dafolo.
Hachmann, Roland ; Carlsen, Dorthe. / It og udvikling : fagteamets arbejde med it-didaktik. It i alle fag. Dafolo, 2013.
@inbook{8128b367c956453eb700627f8bcd457c,
title = "It og udvikling: fagteamets arbejde med it-didaktik",
abstract = "Artiklen s{\ae}tter fokus p{\aa} fagteamets arbejde med at udvikle fagene med fokus p{\aa} it og digitale l{\ae}remidler. Der gives, gennem konkrete modeller og v{\ae}rkt{\o}jer, eksempler p{\aa} hvordan fagteamet kan g{\o}re en indsats i forhold til deres nuv{\ae}rende praksis.",
keywords = "it, IT st{\o}ttet undervisning, folkeskolen, faglighed",
author = "Roland Hachmann and Dorthe Carlsen",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7281-854-2",
booktitle = "It i alle fag",
publisher = "Dafolo",

Hachmann, R & Carlsen, D 2013, It og udvikling: fagteamets arbejde med it-didaktik. i It i alle fag. Dafolo.

It og udvikling : fagteamets arbejde med it-didaktik. / Hachmann, Roland; Carlsen, Dorthe.

It i alle fag. Dafolo, 2013.

TY - CHAP

T1 - It og udvikling

T2 - fagteamets arbejde med it-didaktik

AU - Hachmann, Roland

AU - Carlsen, Dorthe

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Artiklen sætter fokus på fagteamets arbejde med at udvikle fagene med fokus på it og digitale læremidler. Der gives, gennem konkrete modeller og værktøjer, eksempler på hvordan fagteamet kan gøre en indsats i forhold til deres nuværende praksis.

AB - Artiklen sætter fokus på fagteamets arbejde med at udvikle fagene med fokus på it og digitale læremidler. Der gives, gennem konkrete modeller og værktøjer, eksempler på hvordan fagteamet kan gøre en indsats i forhold til deres nuværende praksis.

KW - it

KW - IT støttet undervisning

KW - folkeskolen

KW - faglighed