Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2019
StatusUdgivet - 2019
BegivenhedModeling Organizational and Institutional Complexity: Agent-Based Models of Organizational Behavior 4 - Free University of Bozen-Bolzano, Bolzano, Italien
Varighed: 3. maj 20194. maj 2019

WorkshopModeling Organizational and Institutional Complexity
LokationFree University of Bozen-Bolzano
LandItalien
ByBolzano
Periode03/05/201904/05/2019
Internetadresse

Secchi, D., & Cowley, S. (2019). Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation. Abstract fra Modeling Organizational and Institutional Complexity, Bolzano, Italien.
Secchi, Davide ; Cowley, Stephen. / Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation. Abstract fra Modeling Organizational and Institutional Complexity, Bolzano, Italien.
@conference{348bb820865c49d490dcd205b6679ec7,
title = "Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation",
author = "Davide Secchi and Stephen Cowley",
year = "2019",
language = "English",
note = "Modeling Organizational and Institutional Complexity : Agent-Based Models of Organizational Behavior 4 ; Conference date: 03-05-2019 Through 04-05-2019",
url = "https://abm04.events.unibz.it/",

Secchi, D & Cowley, S 2019, 'Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation', Modeling Organizational and Institutional Complexity, Bolzano, Italien, 03/05/2019 - 04/05/2019.

Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation. / Secchi, Davide; Cowley, Stephen.

TY - ABST

T1 - Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation

AU - Secchi, Davide

AU - Cowley, Stephen

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Conference abstract for conference

Secchi D, Cowley S. Is non-functional information necessary to organizational adaptation? Typology and simulation. 2019. Abstract fra Modeling Organizational and Institutional Complexity, Bolzano, Italien.