Introduktion til forundersøgelsen

Nikolaj Frydensbjerg Elf, Thomas Illum Hansen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

Resumé

Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.
OriginalsprogDansk
TitelHvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk : Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen
RedaktørerNikolaj Elf, Thomas Illum Hansen
Udgivelses stedOdense
ForlagLæremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler
Publikationsdato2017
Sider10-13
ISBN (Elektronisk)978-87-998860-6-7
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

Elf, N. F., & Hansen, T. I. (2017). Introduktion til forundersøgelsen. I N. Elf, & T. I. Hansen (red.), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen (s. 10-13). Odense: Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler.
Elf, Nikolaj Frydensbjerg ; Hansen, Thomas Illum. / Introduktion til forundersøgelsen. Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf ; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 10-13
@inbook{272f071b643c496b8b205728b002d52f,
title = "Introduktion til forunders{\o}gelsen",
abstract = "Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forunders{\o}gelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har v{\ae}ret til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.",
author = "Elf, {Nikolaj Frydensbjerg} and Hansen, {Thomas Illum}",
note = "Afventer ISBN-nummer.",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "10--13",
editor = "Nikolaj Elf and Hansen, {Thomas Illum}",
booktitle = "Hvad vi v{\'e}d om unders{\o}gelsesorienteret undervisning i dansk",
publisher = "L{\ae}remiddel.dk - Nationalt Videncenter for L{\ae}remidler",

}

Elf, NF & Hansen, TI 2017, Introduktion til forundersøgelsen. i N Elf & TI Hansen (red), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, Odense, s. 10-13.

Introduktion til forundersøgelsen. / Elf, Nikolaj Frydensbjerg; Hansen, Thomas Illum.

Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 10-13.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Introduktion til forundersøgelsen

AU - Elf, Nikolaj Frydensbjerg

AU - Hansen, Thomas Illum

N1 - Afventer ISBN-nummer.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

AB - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 10

EP - 13

BT - Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk

A2 - Elf, Nikolaj

A2 - Hansen, Thomas Illum

PB - Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler

CY - Odense

ER -

Elf NF, Hansen TI. Introduktion til forundersøgelsen. I Elf N, Hansen TI, red., Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Odense: Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler. 2017. s. 10-13