Introduction: The Break-Up of Greater Britain

Christian Damm Pedersen, Stuart James Ward

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelThe Break-Up of Greater Britain
Udgivelses stedManchester
ForlagManchester University Press
Publikationsdato2020
StatusUnder udarbejdelse - 2020
NavnStudies in Imperialism

Pedersen, C. D., & Ward, S. J. (2020). Introduction: The Break-Up of Greater Britain. Manuskript under forberedelse. I The Break-Up of Greater Britain Manchester: Manchester University Press. Studies in Imperialism
Pedersen, Christian Damm ; Ward, Stuart James. / Introduction: The Break-Up of Greater Britain. The Break-Up of Greater Britain. Manchester : Manchester University Press, 2020. (Studies in Imperialism).
@inbook{778cc8d8109b41acb88802cc87eec238,
title = "Introduction: The Break-Up of Greater Britain",
author = "Pedersen, {Christian Damm} and Ward, {Stuart James}",
year = "2020",
language = "English",
booktitle = "The Break-Up of Greater Britain",
publisher = "Manchester University Press",

Pedersen, CD & Ward, SJ 2020, Introduction: The Break-Up of Greater Britain. i The Break-Up of Greater Britain. Manchester University Press, Manchester, Studies in Imperialism.

Introduction: The Break-Up of Greater Britain. / Pedersen, Christian Damm; Ward, Stuart James.

TY - CHAP

T1 - Introduction: The Break-Up of Greater Britain

AU - Pedersen, Christian Damm

AU - Ward, Stuart James

PY - 2020

Y1 - 2020

M3 - Book chapter

BT - The Break-Up of Greater Britain

PB - Manchester University Press

CY - Manchester

Pedersen CD, Ward SJ. Introduction: The Break-Up of Greater Britain. I The Break-Up of Greater Britain. Manchester: Manchester University Press. 2020. (Studies in Imperialism).