Intimitetens medialisering

En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer

Kristian Møller Jørgensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Jørgensen, K. M. (2017). Intimitetens medialisering: En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Jørgensen, Kristian Møller. / Intimitetens medialisering : En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.
@phdthesis{dc0de9b1fa004ad5a7865b388ff95ee6,
title = "Intimitetens medialisering: En unders{\o}gelse af hook-up apps og homoseksuelle m{\ae}nds intimitetskulturer",
author = "J{\o}rgensen, {Kristian M{\o}ller}",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Jørgensen, KM 2017, Intimitetens medialisering: En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.

Intimitetens medialisering : En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer. / Jørgensen, Kristian Møller.

Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Intimitetens medialisering

T2 - En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer

AU - Jørgensen, Kristian Møller

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Intimitetens medialisering

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

Jørgensen KM. Intimitetens medialisering: En undersøgelse af hook-up apps og homoseksuelle mænds intimitetskulturer. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2017.