Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelUdviklingsorienteret drift i mindre virksomheder
RedaktørerPer Vagn Freytag, Poul Rind Christensen, Kim Klyver
Udgivelses stedKolding
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2016
Sider65-75
ISBN (Trykt)978-87-408-3066-8
StatusUdgivet - 2016
NavnCESFO rapportserie
NummerXXVII
ISSN1600-8286

Emneord

• ambidexterity
  • udvikling
  • drift
  • højere uddannelse

Philipsen, K., & Piihl, J. (2016). Integration af udvikling og drift på taktisk niveau: Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter. I P. V. Freytag, P. R. Christensen, & K. Klyver (red.), Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder (s. 65-75). Kolding: Syddansk Universitetsforlag. CESFO rapportserie, Nr. XXVII
Philipsen, Kristian ; Piihl, Jesper. / Integration af udvikling og drift på taktisk niveau : Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter. Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder. red. / Per Vagn Freytag ; Poul Rind Christensen ; Kim Klyver. Kolding : Syddansk Universitetsforlag, 2016. s. 65-75 (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).
@inbook{114b6227a4e147ebb1d36240439a5bd6,
title = "Integration af udvikling og drift p{\aa} taktisk niveau: Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter",
keywords = "ambidexterity, udvikling, drift, h{\o}jere uddannelse",
author = "Kristian Philipsen and Jesper Piihl",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-408-3066-8",
series = "CESFO rapportserie",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
number = "XXVII",
pages = "65--75",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Christensen, {Poul Rind} and Kim Klyver",
booktitle = "Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder",

Philipsen, K & Piihl, J 2016, Integration af udvikling og drift på taktisk niveau: Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter. i PV Freytag, PR Christensen & K Klyver (red), Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder. Syddansk Universitetsforlag, Kolding, CESFO rapportserie, nr. XXVII, s. 65-75.

Integration af udvikling og drift på taktisk niveau : Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter. / Philipsen, Kristian; Piihl, Jesper.

Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder. red. / Per Vagn Freytag; Poul Rind Christensen; Kim Klyver. Kolding : Syddansk Universitetsforlag, 2016. s. 65-75 (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).

TY - CHAP

A2 - Klyver, Kim

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Kolding

Philipsen K, Piihl J. Integration af udvikling og drift på taktisk niveau: Illustreret ved driftsorienteret udvikling af nye undervisningsaktiviteter. I Freytag PV, Christensen PR, Klyver K, red., Udviklingsorienteret drift i mindre virksomheder. Kolding: Syddansk Universitetsforlag. 2016. s. 65-75. (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).