Mogens N. Pedersen, Ulrik Kjær, Kjell A. Eliassen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelElections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary
RedaktørerHanne Marthe Narud, Anne Krogstad
Udgivelses stedOslo
ForlagScandinavian University Press
Publikationsdato2004
Sider335-353
StatusUdgivet - 2004
NavnTidsskrift for Samfunnsforskning
Nummer2
Vol/bind45

Pedersen, M. N., Kjær, U., & Eliassen, K. A. (2004). Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark. I H. M. Narud, & A. Krogstad (red.), Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary (s. 335-353). Oslo: Scandinavian University Press. Tidsskrift for Samfunnsforskning, Nr. 2, Bind. 45
Pedersen, Mogens N. ; Kjær, Ulrik ; Eliassen, Kjell A. / Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark. Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary. red. / Hanne Marthe Narud ; Anne Krogstad. Oslo : Scandinavian University Press, 2004. s. 335-353 (Tidsskrift for Samfunnsforskning; Nr. 2, Bind 45).
@inbook{cd9df6f0eda511db821c000ea68e967b,
title = "Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark",
author = "Pedersen, {Mogens N.} and Ulrik Kj{\ae}r and Eliassen, {Kjell A.}",
year = "2004",
language = "English",
pages = "335--353",
editor = "Narud, {Hanne Marthe} and Anne Krogstad",
booktitle = "Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary",
publisher = "Scandinavian University Press",

Pedersen, MN, Kjær, U & Eliassen, KA 2004, Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark. i HM Narud & A Krogstad (red), Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary. Scandinavian University Press, Oslo, Tidsskrift for Samfunnsforskning, nr. 2, bind 45, s. 335-353.

Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark. / Pedersen, Mogens N.; Kjær, Ulrik; Eliassen, Kjell A.

Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary. red. / Hanne Marthe Narud; Anne Krogstad. Oslo : Scandinavian University Press, 2004. s. 335-353 (Tidsskrift for Samfunnsforskning; Nr. 2, Bind 45).

TY - CHAP

T1 - Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark

AU - Pedersen, Mogens N.

AU - Kjær, Ulrik

AU - Eliassen, Kjell A.

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Book chapter

SP - 335

EP - 353

BT - Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary

A2 - Narud, Hanne Marthe

A2 - Krogstad, Anne

PB - Scandinavian University Press

CY - Oslo

Pedersen MN, Kjær U, Eliassen KA. Institutions matter – even in the long run. On Representation, Residence Requirements, and Parachutage in Norway and Denmark. I Narud HM, Krogstad A, red., Elections, parties, and political representation - Festschrift for Professor Henry Valen's 80th anniversary. Oslo: Scandinavian University Press. 2004. s. 335-353. (Tidsskrift for Samfunnsforskning; Nr. 2, Bind 45).